dissabte, 18 de maig del 2013

Diumenge 26 de maig presentació pública dels Amics de l'Hospital d'Olesa





Diumenge, dia 26 de maig a 11,15 i al Centre Civic d'Olesa de Bonesvalls,  es farà la presentació pública dels Amics  de l'Hospital d'Olesa de Bonesvalls. Una conferència de títol "Què era un hospital medieval: la seva vida quotidiana" per part de Carme Muntaner de la Universitat d'Història de Barcelona.


Carme Muntaner i Alsina (Sitges, 1983) és llicenciada en Història per la Universitat de Barcelona (2006) i va obtenir la suficiència investigadora (DEA, 2008) amb el treball "El territori del castell de Sitges entre els segles XIV i XV, segons els capbreus de 1360, 1409 i 1418", el qual va obtenir el
premi 2009 de la Societat Catalana d'Estudis Històrics de l'IEC. Forma part del Grup de Recerca Consolidat i Innovació Docent [contra]TAEDIUM, en el qual participa activament des de 2006. Actualment és investigadora APIF per la UB i està realitzant la seva tesi doctoral sobre el territori i la vida quotidiana en el Sitges baix-medieval, a més de participar en els nombrosos projectes del grup de recerca al qual pertany.
Actualment col·labora amb l'historiadora medievalista Teresa Vinyoles, uns dels aspectes que han treballat conjuntament son els hospitals medievals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada